Meillä VitaDogilla erittäin tehokas organisaatiorakenne ja logistiikka mahdollistavat premium-luokan koiranruoan myymisen huomattavasti normaalia halvemmalla.

 

VitaDog -koiranruoka syntyi alalla jo pitkään olleiden henkilöiden toimesta. Useat premium-luokan koiranruoat ovat olleet kalliita johtuen muun muassa suurten yritysten raskaista kulurakenteista ja suurista katevaatimuksista. Haluamme tarjota laadukkaat ja puhtaista raaka-aineista valmistetut premium-luokan koiranruoat loppukuluttajalle edullisesti koko Pohjoismaissa. Meillä VitaDogilla erittäin tehokas organisaatiorakenne ja logistiikka mahdollistavat premium-luokan koiranruoan myymisen huomattavasti normaalia halvemmalla. Ruokien kehittäminen tapahtuu Suomessa ja ne valmistetaan tarkkaan valituista puhtaista raaka-aineesta sopimustehtaallamme Hollannissa.

 

VitaDog on terveen koiran täysravintO

 

VitaDog-koiranruokasarja on kehitetty edistämään koiran tervettä elämää ja vastaamaan koirien yksilöllisiin, ravitsemuksellisiin tarpeisiin. VitaDog edistää koiran hyvinvointia kokonaisvaltaisesti optimaalisen ravinto-, hivenaine- ja vitamiinikoostumuksen kautta. Tarkkaan tasapainotettu yhdistelmä rasvoja, hiilihydraatteja ja proteiineja antaa koiralle oikean määrän energiaa ja elinvoimaa. VitaDog-täysravinto tukee koiran vastustuskykyä, polttaa rasvaa, edesauttaa lihasten ja nivelten hyvinvointia, edistää tervettä ruoansulatusta, pitää ihon ja turkin hyvässä kunnossa ja estää hammaskiven muodostumista.

 

luonnollisista raaka-aineista

 

VitaDog-täysravinnot ovat valmistettu terveellisistä, luonnollisista ja puhtaista raaka-aineista. Täysravinnot ovat vehnättömiä ja proteiininlähteenä on käytetty kuivattua kanan- ja poronlihaa sekä kalaa. Hiilihydraatit koira saa kypsennetystä riisistä, perunasta, herneestä ja maissista. VitaDog-täysravinnot ovat vehnättömiä eivätkä sisällä keinotekoisia säilöntä-, aromi- tai väriaineita. VitaDog-koiranruoat on säilötty ainoastaan luontaisia antioksidantteja hyödyntäen. Parhaan mahdollisen ravintosisällön lisäksi VitaDog-ruoissa on panostettu erinomaiseen maistuvuuteen - koira ansaitsee nauttia ateriastaan.

 

Tarkka laadunvalvonta takaa parhaan lopputuotteeN

 

VitaDog-täysravintojen tuotekehitys tapahtuu Suomessa alan johtavien asiantuntijoiden toimesta. Täysravinnot valmistetaan Euroopassa tarkoin valituista, puhtaista ja tuoreista raaka-aineista. Raaka-aineiden ja valmistusprosessin laadunvalvonta on tarkkaa ja tämän ansiosta koiranruoan ravintosisältöä ja voidaan seurata tuotantoprosessin alusta loppuun saakka. Tarkka laadunvalvonta varmistaa parhaan lopputuloksen ja VitaDog-koiranruoan ensiluokkaisen laadun. VitaDog valmistetaan noudattaen valmistukseen, kuljetukseen ja varastointiin määriteltyjä standardeja.

 

VitaDog-tuotesarjasta löytyy sopiva täysravinto jokaiselle koiralle

 

VitaDog-tuotesarjasta löytyy sopiva täysravinto jokaiselle koiralle kaikkiin elämänvaiheisiin. Tuotesarjaan kuuluu kolme täysravintoa: VitaDog Extra Energy, VitaDog Energy ja VitaDog Light. VitaDog Extra Energy on energiarikas täysravinto, joka sopii erityisesti harrastus- ja työkoirille sekä nuorille, kasvaville koirille.
Keskivahva VitaDog Energy -täysravinto on suunnattu näyttely-, metsästys- ja työkoirille. Kevyt VitaDog Light sopii kaiken kokoisille ja rotuisille, nuorille ja aikuisille koirille. Se on erinomainen valinta erityisesti normaaliaktiivisen koiran painonhallintaan, harrastus- ja työkoirien lepokauden ravinnoksi sekä ikääntyvien koirien hyvän kunnon ja ihannepainon ylläpitämiseen.

 

VitaDog on käytännöllinen valinta

 

VitaDog-täysravinnot myydään riittoisissa 15 kg säkeissä. Säkkien liikuttelu on helppoa jokaisen säkin kyljestä löytyvän kantokahvan avulla. VitaDog-säkit ovat suljettavia, mikä pitää koiranruoan tuoreena pidempään ja parantaa ruoan säilyvyyttä.

 

HRP-20130616-132622_HRP8906.jpg

Yksilöllisyys

VitaDog-täysravinnot vastaavat koiran yksilöllisiin ravitsemuksellisiin tarpeisiin. VitaDog-tuotesarjasta löytyy sopiva vaihtoehto jokaiselle koiralle rotuun, kokoon, ikään ja aktiivisuuteen katsomatta. 

HRP-20130606-113058_HRP4582.jpg

terveellisyys

VitaDog-täysravinnot tarjoavat vankan pohjan koiran terveelle elämälle tarjoamalla koirallelsi kaikki tarvittavat ravinto- ja hivenaineet sekä vitamiinit. Täysravintojen raaka-aineet ovat tarkoin valittuja ja laadultaan ensiluokkaisia.

HRP-20131123-121041_RH27406.jpg

HYVINVOINTI

VitaDog-täysravinnot tukevat koiran vastustuskykyä, polttavat rasvaa, edesauttavat lihasten ja nivelten hyvinvointia, edistävät tervettä ruoansulatusta, pitävät ihon ja turkin hyvässä kunnossa ja estävät hammaskiven muodostumista.